Vacatures

Werken bij Helderecht

Advocaten met eigen praktijk

Apeldoorn

Advocaat ondernemingsrecht / arbeidsrecht

Apeldoorn

Wat wij zoeken

Helderecht Advocaten is een modern en jong advocatenkantoor met ambitie. Wij willen onze klanten de best mogelijke service geven bij de behartiging van hun belangen. Onze visie: het voortdurend aanbieden van relevante diensten en producten en het zoeken naar slimme oplossingen om onze klanten te ontzorgen.

Wij zijn eigentijdse dienstverleners die een binding hebben met de regio Apeldoorn/Arnhem en weten wat er speelt op economisch en maatschappelijk vlak.

Wij bieden een uitdagende en gevarieerde commerciële (proces)praktijk. Professionaliteit staat hoog in het vaandel, maar wel door informeel en persoonlijk contact. Onze speerpunten zijn ondernemingsrecht, arbeidsrecht, insolventierecht, erfrecht en algemeen verbintenissenrecht.

Voor onze vestiging in Apeldoorn zoeken wij een:

Advocaat medewerker ondernemingsrecht/arbeidsrecht (m/v)

Wij vragen een klantgerichte, gedreven, pragmatische commerciële en teamgerichte instelling en ruime aantoonbare kennis op bovengenoemde rechtsgebieden en bij voorkeur gedegen kennis van het algemene civiele recht. Daarnaast vinden we snelheid, betrokkenheid en efficiency belangrijk. Door enthousiasme en passie voor het vak weet je een optimaal resultaat te bereiken.

De advocaat-medewerker die wij zoeken:

  • Vervult een rol als betrokken juridisch expert voor bedrijven en particulieren.
  • Heeft kennis van de uitgeoefende vakgebieden met voortdurend inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en de toepassing daarvan.
  • Heeft een oplossingsgerichte aanpak.
  • Zorgt dat de begeleiding voortdurend is afgestemd op het belang en de wensen van de cliënt.
  • Vertegenwoordigt effectief bij procedures, zittingen en onderhandelingen.
  • Levert een actieve bijdrage aan kantooractiviteiten, zoals jurisprudentie- en kantooroverleg.
  • Zorgt voor een zorgvuldig cliëntmanagement waarbij de voortgang en afronding van zaken en procedures is gewaarborgd.

Sollicitaties kunnen gericht worden aan rolien.scheper@helderecht.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rolien Scheper of mr. Dennis Brugge op telefoonnummer 055-5212491.

Wat verwachten wij van jou?

Wij vragen een klantgerichte, gedreven, pragmatische, commerciële en teamgerichte instelling met ruime kennis op in ieder geval een van de genoemde specialismen. Daarnaast vinden we snelheid, betrokkenheid en efficiency belangrijk. Door enthousiasme en passie voor het vak weet je een optimaal resultaat te bereiken.

Wij hebben een uitdagende en gevarieerde commerciële (proces)praktijk. Professionaliteit staat hoog in het vaandel, maar wel door informeel en persoonlijk contact. Kennisoverdracht door middel van sectieoverleg vindt wekelijks plaats.

Interesse om je bij ons aan te sluiten? Vul het contactformulier in of neem contact met ons op, zodat wij vrijblijvend overleg kunnen inplannen.

Neem contact op

Helderecht Advocaten

Ondernemen geeft voldoening. Maar als ondernemer kunt u tegen belemmeringen aanlopen die specialistische kennis vereisen. Zoals die van een advocaat. Om bepaalde zaken op te lossen, of nog beter, te voorkomen. Hoe kunnen wij u ondersteunen met ondernemen?

Neem contact met ons op!

Schroom niet om contact met ons op te nemen indien u vragen heeft! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden binnen ons kantoor.

Neem contact op