Vacatures

Werken bij Helderecht

Advocaten met eigen praktijk

Apeldoorn

Wat wij zoeken

Wat verwachten wij van jou?

Wij vragen een klantgerichte, gedreven, pragmatische, commerciële en teamgerichte instelling met ruime kennis op in ieder geval een van de genoemde specialismen. Daarnaast vinden we snelheid, betrokkenheid en efficiency belangrijk. Door enthousiasme en passie voor het vak weet je een optimaal resultaat te bereiken.

Wij hebben een uitdagende en gevarieerde commerciële (proces)praktijk. Professionaliteit staat hoog in het vaandel, maar wel door informeel en persoonlijk contact. Kennisoverdracht door middel van sectieoverleg vindt wekelijks plaats.

Interesse om je bij ons aan te sluiten? Vul het contactformulier in of neem contact met ons op, zodat wij vrijblijvend overleg kunnen inplannen.

Neem contact op

Helderecht Advocaten

Ondernemen geeft voldoening. Maar als ondernemer kunt u tegen belemmeringen aanlopen die specialistische kennis vereisen. Zoals die van een advocaat. Om bepaalde zaken op te lossen, of nog beter, te voorkomen. Hoe kunnen wij u ondersteunen met ondernemen?

Neem contact met ons op!

Schroom niet om contact met ons op te nemen indien u vragen heeft! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden binnen ons kantoor.

Neem contact op