Starterscheck

Starten zonder gestopt te worden

Starterscheck

Starten met ondernemen is spannend en leuk. Je gaat enorm veel leren, maar waak ervoor dat je in de beginfase niet het wiel opnieuw uitvindt. Of dat je onnodig in de vele juridische valkuilen stapt. Dat hoeft allemaal niet. Om een onnodige zoektocht vol vage bronnen en halve antwoorden te voorkomen, hebben wij voor jou in onze Starterscheck de belangrijkste zaken – zeker op juridisch gebied – op een helder rijtje gezet. Dan weet je direct waar je staat, waar je aan toe bent en wat je moet doen.

 

Onze starterscheck bevat de juridische do’s en don’ts en tips voor elke starter, ZZP’er of beginnende ondernemer en is gebaseerd op de kennis en praktijkervaringen van onze advocaten.

Starten als ZZP’er en startende ondernemer

Wat zijn mijn rechten en plichten als starter, ZZP’er of beginnend zelfstandig ondernemer? Wat moet ik zeker wettelijk regelen en waar moet ik speciale aandacht aan besteden? Zijn algemene voorwaarden nodig en wat vermeld ik erin? Wat zijn de gevolgen van de rechtsvorm die ik kies voor mijn zakelijk en/of privévermogen? Belangrijk dus dat je goed weet waar je naartoe wilt en dit helder vastlegt.

Onze starterscheck is hier ideaal voor!

Doe de starterscheck!

Aan de hand van de vragen van onze Starterscheck stellen wij een persoonlijk advies op; een risicoanalyse en actieplan in één. Uiteraard kun jij ook al je vragen stellen. Met het advies kun je direct aan de slag. Daar heb je dus écht wat aan. Wil jij starten vanuit de beste positie, dan geeft de Starterscheck van Helderecht je een voorsprong.