Juridisch abonnement

Zeker zorgeloos ondernemen

Juridisch abonnement

Uw huisadvocaat voor een vast bedrag per jaar

U wilt graag juridische ruggespraak over een acuut probleem, bijvoorbeeld over de mogelijkheid om een arbeidscontract per direct te beëindigen. Of u wilt een persoonlijk advies over bepaalde mogelijkheden of verplichtingen, bijvoorbeeld over dat contract met een leverancier of een plan van aanpak voor een mogelijk lastig betalende afnemer. Het kan ook zijn dat u uw algemene voorwaarden wilt laten beoordelen of een specialistisch oog nodig heeft voor de naderende afspraken met die grote opdrachtgever.

Hebt u regelmatig behoefte aan een vakkundig gesprekspartner die er hoe dan ook voor zorgt dat al het besprokene binnenskamers blijft? Hoe dan ook, u wilt duidelijk en goed juridisch advies. En dat alles zonder dat u meteen op basis van uurtje factuurtje moet afrekenen.

Onze advocaten staan voor u klaar, ook als het nog niet nodig lijkt!

Wilt u op deze manier graag werken met uw advocaat? Neem dan een abonnement bij Helderecht. Tegen een vaste vergoeding zijn wij er als het nodig is. Wel zo praktisch. We sluiten een overeenkomst voor langere tijd, al naar gelang uw wensen. Kom langs of neem contact met ons op voor meer informatie.

Enkele van uw voordelen:

  • Onbeperkt persoonlijk juridische advies
  • Laten toetsen van juridische documenten
  • Onbeperkt toegang tot modelovereenkomsten
  • Kennismakingsgesprek en jaarlijks bedrijfsbezoek
  • Reductie van 10% op ons scherpe uurtarief in het onverhoopte geval inhoudelijke behandeling van een zaak moet plaatsvinden.

Direct weten wat uw rechten en plichten zijn en onbezorgd verder kunnen gaan met ondernemen! Onze deskundige advocaten zijn slechts een telefoontje of e-mail verwijderd en geven u direct advies of verstrekken u snel de benodigde informatie en handvatten. U weet meteen waar u speciale aandacht aan moet besteden en voorkomt zoveel mogelijk toekomstige geschillen.

Uw huisadvocaat binnen handbereik!

Geïnteresseerd in ons juridisch abonnement? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Alvast goed om te weten: op het juridisch abonnement zijn onze abonnementsvoorwaarden van toepassing.