Wendy Bergboer

Ondersteuning
Wendy Bergboer

Wendy Bergboer

Ondersteuning

Contact

055-5212491
info@helderecht.nl

Stuur bericht

    Onze juridische secretaresses zijn het eerste aanspreekpunt voor de cliënt. Zij verzorgen de in- en uitgaande post, beheren de agenda’s van de advocaten, maken nieuwe dossiers aan en werken juridische correspondentie uit. Zij bewaken termijnen in het roljournaal van de rechtbank en zorgen voor een adequate archivering. Zij weten proactief in te springen op de wensen en behoeften van onze advocaten en cliënten en zorgen samen met hun collega’s voor een goed geolied secretariaat.

    Wendy Bergboer werkt sinds augustus 2009 als juridisch secretaresse bij Helderecht Advocaten. Zij is sinds 1995 werkzaam in de juridische dienstverlening en heeft derhalve al heel wat jaren secretariële ervaring binnen deze branche, in de advocatuur en voorheen ook in het notariaat.

    Wendy omarmt de juridische ondersteuning met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zij verricht haar werkzaamheden op een correcte, vriendelijke en servicegerichte wijze. Zij vindt het belangrijk dat elke klant zich welkom voelt.

    De afwisseling van het werken voor de advocaten binnen de diverse rechtsgebieden ervaart zij als prettig. Het werken voor een vast en enthousiast team zorgt eveneens voor een fijne werkrelatie.

    In haar vrije tijd trekt ze er graag op uit met haar naasten. Ze is regelmatig te vinden in het bos voor een wandeling met haar dochter en haar hondjes. Daarnaast houdt ze van hardlopen en van reizen.