Sule Karagan

Advocaat
Sule Karagan

Sule Karagan

Advocaat

Contact

055-5212491 (algemeen)
055-7501318 (rechtstreeks)
sule.karagan@helderecht.nl

Stuur bericht

  Advocaat

  Sule Karagan is op 1 september 2009 in dienst getreden bij Helderecht Advocaten. Zij is sinds 2002 als advocaat werkzaam, tot 1 september 2009 bij twee andere advocatenkantoren. Sule trad op als curator en bewindvoerder in faillissementen en WSNP’s.

  Zij is op 23 augustus 2002 beëdigd als Advocaat bij de Rechtbank te Utrecht. In 2008 is Sule overgestapt naar het arrondissement Gelderland.

  Sule verleent advies en bijstand aan bedrijven en particulieren, met aandacht voor de ondernemers. Ze is een doorbijter en zet zich vol passie in voor haar cliënten. Sule heeft gedurende haar carrière veel proceservaring opgedaan. Zij kan snel en efficiënt een inschatting van de kansen in een procedure geven.

  Rechtsgebieden

  Sule is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en in personen- en familierecht, waaronder erfrecht, en heeft tevens uitgebreide ervaring op het gebied van insolventierecht en letselschade.

  Sule Karagan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemeen civiel
  • Arbeidsrecht

  Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

  Specialisatie

  – Arbeidsrecht
  – Erfrecht (Personen- en familierecht)
  – Insolventierecht
  – Letselschade