LET OP: WIJ ZIJN VERHUISD NAAR DE WATERLOSEWEG 7A IN APELDOORN!

Ekrem Karharman

Advocaat
Ekrem Karharman

Ekrem Karharman

Advocaat

Contact

055-5212491 (algemeen)
055-7501335 (rechtstreeks)
ekrem.karharman@helderecht.nl

Stuur bericht

Advocaat

Ekrem Karharman is een no nonsense advocaat die zich volledig inzet voor zijn cliënten om het beste resultaat te behalen. Hij is goed bereikbaar en staat dan ook altijd klaar voor zijn cliënten met raad en daad. Een minnelijke oplossing heeft daarbij de voorkeur. Ekrem gaat, indien nodig, een gerechtelijke procedure niet uit de weg. Aan Ekrem heb je een betrokken en gedreven advocaat.

Het bovenstaande gaat over Ekrem Karharman die na zijn studie aan de Universiteit van Amsterdam bij detacheringsbureau Eiffel heeft gewerkt. Hij heeft daar verschillende opdrachten uitgevoerd voor onder andere de provincie Gelderland, Rijkswaterstaat, de IND en ARAG Rechtsbijstand. Vanaf 2009 is Ekrem in dienst getreden bij Helderecht Advocaten.

Ekrem heeft voorts veel ervaring op het gebied van toezichthouden. Hij heeft meerdere toezichthoudende functies bekleed bij non-profit organisaties, zoals woningbouwcorporaties, jeugdzorg, kinderopvang en welzijnsorganisaties.

Tenslotte heeft Ekrem een passie voor tafeltennis en speelt tafeltennis in competitieverband.

Rechtsgebieden

Bij Helderecht Advocaten is Ekrem sinds 2009 werkzaam op de algemene praktijk, met name op het gebied van arbeidsrecht en het personen- en familierecht. Daarnaast heeft Ekrem ruime ervaring in het voeren van (gerechtelijke) procedures en geschillen.

Zowel werknemers als werkgever, waaronder executives en directeuren, maken onderdeel uit van zijn praktijk. Op het vlak van personen- en familierecht staat Ekrem cliënten bij op het gebied van echtscheidingen, zorg- en omgangsregelingen en alimentatiekwesties.

Zowel het arbeidsrecht en het personen- en familierecht zijn rechtsgebieden waar emoties een grote rol kunnen spelen, omdat het mensen privé raakt. Vanwege de no nonsense mentaliteit van Ekrem, kan hij deze emoties kanaliseren door de manier waarop hij cliënten begeleidt. Dit alles om het beste resultaat voor zijn cliënt te behalen. Uitgangspunt daarbij voor Ekrem is dat een minnelijke regeling de voorkeur heeft. Indien nodig zal hij echter een gerechtelijke procedure niet uit de weg gaan.

Ekrem Karharman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en familierecht
  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Specialisatie

– Arbeidsrecht
– Personen- en familierecht