Dennis Brugge

Advocaat
Dennis Brugge

Dennis Brugge

Advocaat

Contact

055-5212491 (algemeen)
055-7501313 (rechtstreeks)
dennis.brugge@helderecht.nl

Stuur bericht

  Advocaat

  Dennis Brugge werd na afronding van zijn studie in Groningen in 2006 beëdigd als advocaat en is van meet af aan verbonden aan ons kantoor, sinds 2009 als partner.

  Dennis Brugge treedt overwegend op voor ondernemers. Hij is in denken en doen ondernemer met de specialistische kennis van een advocaat en mede daardoor de perfecte gesprekspartner voor ondernemers. Hij verstaat de taal en heeft aan een half woord genoeg. Dennis is een empathische en gedreven advocaat. Hij neemt zijn klant (waar nodig) bij de hand en zorgt voor een zo goed mogelijk resultaat voor zijn klant. Hij vecht daarbij waar nodig en lost op waar mogelijk, uiteraard met oog voor de (financiële) belangen van zijn klant.

  Rechtsgebieden

  Als goed geschoolde allround civilist is Dennis Brugge bekend met de vele facetten van het algemeen civiele recht, waardoor hij op veel rechtsgebieden zijn klanten kundig kan bijstaan. In de dagelijkse praktijk houdt Dennis zich nu vooral bezig met het “ondernemersrecht”. Daarmee verwijst hij naar zijn bijstand aan de ondernemer, die met meer dilemma’s zit dan strikt genomen vallen onder het ondernemingsrecht. Hij behandelt daarnaast geregeld vraagstukken over intellectuele eigendom (merkenrecht, auteursrecht en handelsnaamrecht).

  Dennis Brugge heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemeen civiele praktijk
  • Ondernemingsrecht

  Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

  Specialisatie

  – Ondernemingsrecht
  – Beslag- en executierecht
  – Vastgoedrecht
  – Verbintenissenrecht

  Dennis is als advocaat in Nederland ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten Prinses Beatrixlaan 5, 2595 AK Den-Haag, tel. 070-335 35 35.