LET OP: WIJ ZIJN VERHUISD NAAR DE WATERLOSEWEG 7A IN APELDOORN!

Colin Houth

Advocaat
Colin Houth

Colin Houth

Advocaat

Contact

055-5212491 (algemeen)
055-7501326 (rechtstreeks)
colin.houth@helderecht.nl

Stuur bericht

Advocaat

Colin Houth is sinds 2016 werkzaam bij Helderecht Advocaten. Zijn rechtenstudie volgde hij aan de Radboud Universiteit te Nijmegen in de richting Burgerlijk recht. Hij begon zijn carrière door bij verschillende advocatenkantoren in het land stage te lopen.

Colin heeft in zijn jeugd jarenlang op het hoogste niveau gevoetbald. Tegenwoordig gebruikt Colin de ontwikkelde topsportmentaliteit in zijn werk. Colin is erg gedreven in het behalen van het door de klant gewenste (optimale) resultaat. Net zoals in het veld is hij doelgericht en op zoek naar een oplossing voor uw juridisch vraagstuk. Waarbij Colin zich inzet om de kosten zo laag mogelijk te houden.

In zijn vrije tijd is hij nog regelmatig te vinden op het plaatselijke voetbalveld of in de sportschool. Daarnaast houdt Colin van reizen, muziek en het onderhouden van zijn sociale contacten.

Rechtsgebieden

Binnen Helderecht Advocaten voert Colin een algemene civiele praktijk. Hij adviseert en procedeert onder meer in zaken over aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, huurrecht en burenrecht.

Specialisatie

– Aansprakelijkheidsrecht
– Contractenrecht
– Huurrecht
– Burenrecht