SCHADE BIJ WERK IN EIGEN UITVOERING?: GEDEELDE ZORG!

Een blog voor Huisadvocaten
Nieuws van Helderecht

mr. Hajo Coumou schrijft een blog voor Huisadvocaten

Huisadvocaten is het kwaliteitsnetwerk van 22 advocatenkantoren door heel het land. De aangesloten advocaten zijn gespecialiseerd in vrijwel alle rechtsgebieden. Zij zijn er voor de kritische ondernemer en particulier die een doeltreffende en betrokken juridische oplossing verlangt. Want in onze steeds complexere samenleving moet u kunnen rekenen op een ervaren advocaat die uw zaak persoonlijk en duidelijk met u oplost.

Ook Helderecht Advocaten is aangesloten bij het kwaliteitsnetwerk van Huisadvocaten.

In zijn blog voor Huisadvocaten bespreekt mr. Hajo Coumou van Helderecht Advocaten dit maal schade bij werk in eigen uitvoering.

Uitzendkrachten en ZZP-ers doen vaker gevaarlijk werk dan werknemers in vaste dienst. Uitgangspunt is dat een zelfstandig ondernemer zelf verantwoordelijk is voor de veilige uitoefening van zijn werkzaamheden. Toch kunnen zij hun opdrachtgever aanspreken op dezelfde zorgplicht als werknemers in vaste dienst.

Hebt u te maken met werk door zelfstandigen? Huurt u ZZP-ers in, maakt u gebruik van pay-rollers of verhuurt u juist zichzelf uit? De advocaten van Helderecht zijn u graag van dienst met advies of bijstand. Bel Helderecht Advocaten (055-5212491) of mail ons op (info@helderecht.nl)