Helderecht op de Startersdag van de Kamer van Koophandel

Helderecht op de Startersdag van de Kamer van Koophandel

Op zaterdag 5 november vindt de jaarlijkse Startersdag van de Kamer van Koophandel plaats. De dag vindt plaats van 10.00 uur tot 16.00 uur op acht locaties in Nederland. Iedereen die van plan is om een eigen bedrijf te starten of net gestart is, kan op deze dag presentaties volgen, een informatiemarkt bezoeken en tips opdoen om je als ondernemer goed te presenteren.

Helderecht Advocaten is te vinden op de Startersdag in Arnhem (Gelredome) om te vertellen over onze Starterscheck.

Want weet jij wat jouw rechten en plichten zijn als starter, ZZP’er of beginnend zelfstandig ondernemer? Wat je zeker wettelijk moet regelen en waar je speciale aandacht aan moet besteden? Of algemene voorwaarden nodig zijn en wat je erin moet vermelden? Wat de gevolgen zijn van de rechtsvorm die je kiest voor jouw zakelijk en/of privévermogen?

Onze  Starterscheck  is hier ideaal voor.

Aan de hand van de vragen van onze Starterscheck stellen wij een persoonlijk advies op; een risicoanalyse en actieplan in één. Met het advies kun je direct aan de slag. Daar heb je dus écht wat aan. Wil jij starten vanuit de beste positie, dan geeft de Starterscheck van Helderecht je een voorsprong.

Wil je weten waar je in jouw geval extra rekening mee moet houden en hoe je bepaalde valkuilen kan omzeilen?  Kom naar de stand van Helderecht Advocaten op de Startersdag op zaterdag 5 november in Arnhem.

Meer informatie over het programma per locatie is te vinden op  www.kvk.nl/startersdag. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden. De toegang is gratis.