Helderecht Advocaten kleurt roze voor De Giro d'Italia!

Helderecht Advocaten kleurt roze voor De Giro d’Italia!

Op 6, 7 en 8 mei organiseren de Provincie Gelderland en de gemeenten Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen de eerste drie etappes van de Italiaanse wielerronde. De Giro d’Italia is samen met de Tour de France en de Vuelta een van de grootste wielerkoersen ter wereld. De Giro d’Italia is goed voor ruim 800 miljoen tv-kijkers in 175 landen.

Op donderdag 5 mei maken toeschouwers en tv-kijkers kennis met het peloton tijdens de ploegenpresentatie op het Marktplein in Apeldoorn.

De ‘Grande Partenza’ (de grote start) van de Giro begint op 6 mei met een tijdrit door Apeldoorn. 180 wielrenners starten in wielertempel ‘Omnisport’ aan de Voorwaarts en nadat zij langs het pand van Helderecht Advocaten aan de Kerklaan 37 zijn gekomen, finishen zij op de Loolaan met op de achtergrond ‘Paleis Het Loo’.

Helderecht Advocaten juicht alle wielrenners en de toeschouwers toe!