Vastgoed

Het kopen of huren van onroerend goed is vrij complex. Een foute beslissing kan dan ook verregaande gevolgen hebben.Iedereen die een huis of bedrijfspand koopt of verkoopt, huurt of verhuurt, krijgt te maken met aspecten op het gebied van het vastgoed- en huurrecht.

Voorbeeldzaken vastgoed en huurrecht

  • aan- en verkoop en overdracht van commercieel vastgoed erfpachtconstructies
  • appartementsrechten
  • turn-key overeenkomsten
  • leaseconstructies
  • fiscaliteiten bij vastgoed
  • huurrecht

De complexiteit van vastgoedtransacties en de door partijen gestelde eisen nemen toe. En bij dergelijke transacties kunnen grote belangen komen kijken. Om onroerend goed-transacties voorspoedig te laten verlopen, is begeleiding van de aan- of verkoop van onroerend goed van begin tot het einde dan ook raadzaam. Ditzelfde geldt bij huurrechtelijke situaties, waarbij een goede voorbereiding het halve werk kan zijn.

Een overdracht van commercieel vastgoed. Meerwerk, stelposten en afspraken met aannemers. Nieuwe leaseconstructies, verhuur- en turn key-overeenkomsten. Transacties rondom koop, verkoop en huur van zakelijk onroerend goed zijn veelal complex. Van u wordt verwacht dat u rekening houdt met tal van wettelijke en fiscale kaders en regelingen en dat u de belangen kent van alle betrokken partijen. Terwijl u uw tijd als ondernemer eigenlijk wel beter kunt gebruiken. Daarom helpen wij u graag bij vraagstukken op het gebied van vastgoed-, bouw- en huurrecht. Onze specialisten zijn al jaren bekend met de impact van allerhande overeenkomsten in vastgoedbranche en noodzakelijke checks bij koop of verkoop.

Profiteer dan ook snel van een gratis intakegesprek en klik hier.

De specialisten

Contactgegevens

Apeldoorn
Kerklaan 37
T 055 - 521 24 91
Arnhem 
Apeldoornseweg 49
T 026 - 352 52 40 (bezoekadres op afspraak)

 

Bezoektijden: ma. t/m vr. 8.30 - 17:00


 

 

Contactformulier


Alle contactgegevens »

 

Helderecht nodigt alle partijen en hun advocaten uit om mee te doen aan de pre-pilot van de rechtbank. Voor meer informatie: Wat wij voor u kunnen doen

Particulier

Zakelijk / Semi overheid

Actueel

"Curator mr. Hajo Coumou in de De Stentor: helft van het aantal faillissementen 'stinkt'"

mr...Hajo Coumou...,,Ik ging een bedrijfshal binnen om te kijken welke voorraad en inventaris ik zou aantreffen...Wat ik aantrof was een lege hal vol galm...'' Lees hier het artikel in De Stentor... Lees verder >