Wat wij voor u kunnen doen

U ondersteunen met ondernemen, dat is onze business. Of het nu gaat om het geven van specialistisch advies, het opstellen van verschillende contracten, het procederen in de rechtszaal of het afwikkelen van een faillissement. Onze specialisten stellen uw belang voorop.

Een dreigend conflict, een ontslag, een medewerker, afnemer of concurrent die schermt met schadeclaims of een rechtszaak; in veel gevallen lijkt ‘een zaak’ uit het niets op te doemen. In zo’n situatie is het soms moeilijk te bepalen wat wijsheid is. En wie beslist welke partij gelijk heeft? Natuurlijk helpen wij u graag met het zoeken naar een slimme en gunstige oplossing. Graag kijken we al in een vroeg stadium met u mee om uw activiteiten een solide juridische en wettelijke basis te geven om ‘gedoe’ te voorkomen.

Jurdisch abonnement
Hebt u regelmatig behoefte aan een vakkundig gesprekspartner? En wilt u duidelijk en goed juridisch advies zonder dat u meteen op basis van uurtje factuurtje moet afrekenen? Dan is ons juridisch abonnement wellicht iets voor u. Tegen een vaste vergoeding zijn wij er als het nodig is. 

Starterscheck
Ben je starter, ZZP'er of beginnend ondernemer? Onze Starterscheck bevat de juridische do's en don'ts voor elke starter en is gebaseerd op de kennis en praktijkervaringen van onze advocaten.
Wil jij starten vanuit de beste positie, dan geeft de Starterscheck van Helderecht je een voorsprong.

Wilt u ook ondernemen zonder zorgen? Neem gerust contact met ons op.

 

Pre-pilot digitale vorderingsprocedure 

Helderecht Advocaten maakt alvast kennis met de nieuwe digitale civiele vorderingsprocedure. Binnen haar procespraktijk doet zij vanaf 1 november 2016 mee met de vrijwillige pre-pilot bij de rechtbanken Gelderland en Midden-Nederland.

Deelname aan de pre-pilot digitale vorderingsprocedure is alleen mogelijk als beide partijen het erover eens zijn om vrijwillig digitaal te procederen.

De pre-pilot staat open voor civiele zaken met een belang van meer dan € 25.000.

De advocaat van de eiser dient hierover vooraf contact op te nemen met de advocaat van de verweerder, uiteraard mogelijk op uitnodiging van de laatste.

De advocaten van de eiser en de verweerder ondertekenen beiden de Verklaring deelname vrijwillig digitaal procederen. De eisende partij neemt daarbij het voortouw.

Helderecht nodigt hierbij alle partijen en hun advocaten uit om mee te doen aan de pre-pilot van de rechtbank. U kunt daartoe altijd contact opnemen met een van de advocaten van Helderecht.

Meer informatie:https://www.rechtspraak.nl/Voor-advocaten-en-juristen/Reglementen-procedures-en-formulieren/Civiel/Paginas/Vrijwillig-ervaring-opdoen-met-de-digitale-civiele-vorderingsprocedure.aspx#ba4d054e-b976-4f7d-8dc0-543b9f83f6380

De specialisten

Contactgegevens

Apeldoorn
Kerklaan 37
T 055-5212491
F 055-5214731
  Arnhem
Apeldoornseweg 49
T 026-3525240
F 026-3525242
(Bezoek op afspraak)

 

 

 


Bezoektijden: ma. t/m vr. 8.30 - 17:00

Contactformulier

Alle contactgegevens »

Particulier

Zakelijk / Semi overheid

Actueel

"Ontslag op staande voet vanwege Linkedin – profiel, en toch een transitievergoeding voor de werknemer"

Het recht kan soms ongrijpbaar zijn voor niet-juristen...Zo ook in de uitspraak van de kantonrechter uit Utrecht van 6 maart 2018...In deze zaak ging het om een werknemer die bij een onderneming van functie was veranderd naar Marketing & PR... Lees verder >