Vastgoedrecht

Gaat u een woning kopen of verkopen? Of juist huren of verhuren?

Welke afspraken maak je precies in een huurcontract? Zijn aanvullende mondelinge afspraken ook bindend? Waar moet ik bij het aangaan van de overeenkomst op letten? Hoe zit het met verbouwen en aanpassen van de huurwoning? En hoe en wanneer kan ik de overeenkomst opzeggen? Dit zijn slechts enkele vragen waar u mee te maken krijgt als u een huurwoning betrekt. Dan is het wel zo handig als u dan weet wat u moet doen. De advocaten van Helderecht helpen u graag. We maken inzichtelijk aan welke regels u zich moet houden, hoe het zit met termijnen, hoe u zich beschermt tegen uitzetting en we assisteren bij de totstandkoming of screening van een goed contract.

Bent u van plan een eigen huis te kopen of te verkopen? Dan krijgt u hoe dan ook te maken met aspecten van het vastgoed-, bouw- of huurrecht. En omdat vastgoedtransacties in de regel vrij complex zijn, is het handig u goed voor te bereiden. Ook in dit geval helpen we u bij de samenstelling of ontbinding van het contract en maken we alle juridische consequenties inzichtelijk van elke stap die u doet. Gemakkelijk en wel zo prettig.

Maak daarom gebruik van ons gratis intakegesprek en klik hier.

De specialisten

Contactgegevens

Apeldoorn
Kerklaan 37
T 055-5212491
F 055-5214731
  Arnhem
Apeldoornseweg 49
T 026-3525240
F 026-3525242
(Bezoek op afspraak)

 

 

 


Bezoektijden: ma. t/m vr. 8.30 - 17:00

Contactformulier

Alle contactgegevens »

Particulier

Zakelijk / Semi overheid

Actueel

"Ontslag op staande voet vanwege Linkedin – profiel, en toch een transitievergoeding voor de werknemer"

Het recht kan soms ongrijpbaar zijn voor niet-juristen...Zo ook in de uitspraak van de kantonrechter uit Utrecht van 6 maart 2018...In deze zaak ging het om een werknemer die bij een onderneming van functie was veranderd naar Marketing & PR... Lees verder >