Letselschade

Het oplopen van letsel is een ingrijpende ervaring. Maar elke oorzaak kent een andere benadering. Denk aan de grote verschillen tussen een verkeersongeval of een ongeluk op het werk eventueel met nalatigheid van uw werkgever. Onze specialisten zitten voor u klaar.

Wij begrijpen als geen ander dat u tijd nodig heeft om het een plek te geven. Door goed juridisch advies krijgt u die ruimte. Wij van Helderecht nemen alle zorg uit uw handen.

Contact met de wederpartij is vaak ingewikkeld en kent vele haken en ogen. Een fout is snel gemaakt, iets wat grote gevolgen kan hebben voor de toekomst.

Ook al lijkt een letsel mee te vallen, toch kunnen er in de toekomst complicaties optreden.

Maar ook als de ernst van het letsel overduidelijk is, dan nog zijn de gevolgen voor de toekomst veelal onzeker.

Ook al lijkt de wederpartij welwillend of heeft u contact met een verzekeringsmaatschappij, dan nog adviseren wij u tijdig contact met ons te zoeken. De wederpartij heeft altijd zijn eigen belangen en zodra duidelijk is wat de gevolgen van het letsel kunnen zijn, dan kan de welwillendheid als sneeuw voor de zon verdwijnen.

In Nederland heeft u recht op “gratis rechtshulp” bij gebleken aansprakelijkheid. Wij kunnen u hier alles over vertellen. De veroorzaker moet in dergelijke gevallen namelijk de juridische kosten betalen.

Het slachtoffer moet natuurlijk niet opdraaien voor de juridische kosten van zijn claim.

Kom ook snel langs voor gratis advies tijdens een intakegesprek, klik hier.

De specialisten

Contactgegevens

Apeldoorn
Kerklaan 37
T 055 - 521 24 91
Arnhem 
Apeldoornseweg 49
T 026 - 352 52 40 (bezoekadres op afspraak)

 

Bezoektijden: ma. t/m vr. 8.30 - 17:00


 

 

Contactformulier


Alle contactgegevens »

 

Helderecht nodigt alle partijen en hun advocaten uit om mee te doen aan de pre-pilot van de rechtbank. Voor meer informatie: Wat wij voor u kunnen doen

Particulier

Zakelijk / Semi overheid

Actueel

"Curator mr. Hajo Coumou in de De Stentor: helft van het aantal faillissementen 'stinkt'"

mr...Hajo Coumou...,,Ik ging een bedrijfshal binnen om te kijken welke voorraad en inventaris ik zou aantreffen...Wat ik aantrof was een lege hal vol galm...'' Lees hier het artikel in De Stentor... Lees verder >