Echtscheiding

Overweegt u te scheiden of gaat u scheiden? Er komt in dat geval veel op u af, zowel praktisch als juridisch. Een scheiding moet geregeld worden via de rechtbank, voor het voeren van een echtscheidingprocedure heeft u een advocaat nodig. U kunt dus niet scheiden zonder een advocaat.

Scheiden is een persoonlijke en vaak vooral emotionele gebeurtenis. Emoties zijn in deze gevallen vaak een slechte raadgever. Er volgt een periode waarin het juist aankomt op rationele besluiten en dat is lang niet altijd makkelijk. U moet afspraken maken waar u op lange termijn nog steeds achter staat.

Door zaken in een vroegtijdig stadium adequaat te regelen kunt u veel leed voorkomen, zowel emotioneel als financieel. De advocaten van Helderecht helpen u graag. We brengen uw wensen in kaart, wat is voor u belangrijk. Maar deze wensen toetsen we wel aan een juridisch kader, we geven advies wat haalbaar is.

U bent bij ons geen nummer, aan uw zaak besteden we persoonlijke aandacht en een expert wordt aan uw zaak toegewezen. Zo weet u dat u goed advies krijgt, maar ook een vast aanspreekpunt heeft.

Omdat we weten dat dergelijke processen lang kunnen duren gaan we snel aan tafel om alle aspecten helder in kaart te brengen. We begeleiden het hele juridische traject, bepalen samen met u de strategie en besteden daarin bijvoorbeeld aandacht aan de partner- en kinderalimentatie, de afspraken over de omgangsregeling, het opstellen van het convenant en de uiteindelijke inschrijving van de scheiding in het gemeenteregister. Wel zo zeker, wel zo prettig voor u.

Kunt u nog goed overweg met uw (ex)-partner? Dan is het mogelijk uw scheiding sneller en makkelijker af te ronden. Er is dan geen rechter nodig die zich inhoudelijk over de zaak zal buigen. Eén advocaat of mediator kan de scheiding vervolgens begeleiden. Ook mediation kan via ons kantoor geregeld worden.

We kunnen ons voorstellen dat u nog met veel vragen zit, daarom bieden we u een gratis intakegesprek aan, zodat we uw situatie in kaart kunnen brengen.

Klik hier voor een gratis intakegesprek: contact

De specialisten

Contactgegevens

Apeldoorn
Kerklaan 37
T 055 - 521 24 91
Arnhem 
Apeldoornseweg 49
T 026 - 352 52 40 (bezoekadres op afspraak)

 

Bezoektijden: ma. t/m vr. 8.30 - 17:00


 

 

Contactformulier


Alle contactgegevens »

 

Helderecht nodigt alle partijen en hun advocaten uit om mee te doen aan de pre-pilot van de rechtbank. Voor meer informatie: Wat wij voor u kunnen doen

Particulier

Zakelijk / Semi overheid

Actueel

"Vaderschapsverlof "

Vaderschapsverlof wordt ook wel kraamverlof genoemd...De duur van het vaderschapsverlof verschilt sterk tussen de EU-lidstaten...Nederland behoort tot de Europese landen met het kortste vaderschapsverlof... Lees verder >