Arbeidsrecht

Gaat het op het werk even niet lekker en heeft u het gevoel dat u ontslagen zou kunnen worden? Of bent u zelfs al ontslagen? Dan is het belangrijk om te weten wat uw rechten zijn.

Ook wanneer u ergens in dienst treedt, heeft u te maken met een arbeidsovereenkomst. U wilt het liefst zo gauw mogelijk beginnen en vindt het wellicht minder belangrijk. Als uw werkgever later afscheid wil nemen van u als werknemer, dan blijkt het achteraf toch verstandig te zijn geweest wanneer u de overeenkomst had laten toetsen door een advocaat.

Elk ontslag en iedere situatie zijn verschillend en gelukkig kunt u niet zomaar worden ontslagen. We adviseren u als eerste nog niks te ondertekenen vóór u contact heeft gezocht met een advocaat.

Voor u is van belang dat u direct weet waar u aan toe bent. Op welke gronden kan de baas u ontslaan? Wanneer is het ontslag echt definitief? Wat moet u wel en niet doen tijdens de juridische procedure? Hoe zit het met de ontslagvergoeding en is een schikking wenselijk? En hoe gaat u verder na uw ontslag? De advocaten van Helderecht helpen u hier graag bij. We geven antwoord op al uw vragen en assisteren u tijdens de juridische voortgang.

De advocaten van Helderecht zijn er voor u als u twijfelt over de afspraken of een extra juridische beoordeling wil, als er sprake is van voortijdige beëindiging van het contract of in het geval van een conflict met uw werkgever.

We kunnen ons voorstellen dat u nog met veel vragen zit; daarom bieden we u een gratis intakegesprek aan zodat we uw situatie in kaart kunnen brengen.

Klik hier voor een gratis intakegesprek: contact

De specialisten

Contactgegevens

Apeldoorn
Kerklaan 37
T 055 - 521 24 91
Arnhem 
Apeldoornseweg 49
T 026 - 352 52 40 (bezoekadres op afspraak)

 

Bezoektijden: ma. t/m vr. 8.30 - 17:00


 

 

Contactformulier


Alle contactgegevens »

 

Helderecht nodigt alle partijen en hun advocaten uit om mee te doen aan de pre-pilot van de rechtbank. Voor meer informatie: Wat wij voor u kunnen doen

Particulier

Zakelijk / Semi overheid

Actueel

"Vaderschapsverlof "

Vaderschapsverlof wordt ook wel kraamverlof genoemd...De duur van het vaderschapsverlof verschilt sterk tussen de EU-lidstaten...Nederland behoort tot de Europese landen met het kortste vaderschapsverlof... Lees verder >